Project Nsearch

God, Hope & Helping Others

Stille tirranie nederland/europa. Silent tyrany of the Neatherlands and the E.U.

Als eerste onderwerp ga ik maar gelijk redelijk beginnen.

Het verschil tussen een dictator en een tiran is dat een dictator goed kan zijn voor zijn volk en als hij doorslaat word het een tiran in mijn ogen daarom zal ik de term "dictator" bijna niet gebruiken.

Met stille tirannie die in Nederland en de E.U. aan het ontwikkelen is.

Sinds 11 September 2001 worden hele kleine stukjes van onze democratische vrijheden weggenomenen alles onder het motto "terrorisme"of "de EU heeft besloten".

Dankzij dappere en moedige klokkenluiders weten we nu op welke schaal de paranoide en wantrouwen van regeringennaar haar burger gaan, en dat alles onder het motto"voor jullie eigen veiligheid".

Ik ga nu mijn stuk opdelen in 2 secties, het eerste zal over mijn kijk gaan over de EU, en het tweede over het stuk terrorisme.

De EU

Sinds het referendum over het vedrag van Lissabon over de europese grondwet waar het Nederlandse volk tegen heeft gestemt en de regering die christen democraties was die ook toevallig al vanaf het begin een meerderheid heeft in de EU dit alsnog heeft doorgedrukt tegen een wettig referendum, dit liet al de eerste tekenen zien van tirannie vanuit de EU.

Vervolgens zijn er dan ook nog lobby partijen van het bedrijven en organisaties die ook hun wil willen laten gelden.

Hier 2 voorbeelden van lobby, het rookverbod is afkomstig van lobby door de organisatie Clean Air Now, ons is niets gevraagd of wij als burgers dit wel wouden, dit is gewoon doorgedrukt en we moesten het maar accepteren.

Voorbeeld 2: is hoe de farma industrie moestuinen wou laten verbieden zodat mensen niet meer zelf medicatie/groenten kan maken van planten en gewassen.

Dit is gelukkig mislukt maar er is wel stemming over geweest.

hierin word maar laten zien hoe weinig respect er is voor de burger, want wat in de EU regeert bepaalt wat er gebeurd.

Ik verwacht dat het niet beter gaat worden reden hiervoor is landen verliezen steeds meer hun eigen grondstoffen en kapitalistisch bedrijfsleven krijgt steeds meer macht dat gaan we ook zien met het TTIP verdrag.

Landen gaan beetje bij beetje steeds minder bevoegdheid krijgen en de EU steeds meer terwijl de weegschaal in balans hoort te staan voor een democratische samenwerking tussen burger, regering en E.

Was dit nou het enige, maar nee sinds de europeese landen onder leugens en chantage van Amerika zich in hun oorlogen heeft gestort (Irak etc.) hebben wij nu ook last van hun probleem "dreiging van terrorsisme".

Terrorsisme

Sinds 2001 worden onze vrijheden in zeggen en doen steeds verder afgenomen, alle communicatie aftap praktijken steeds meer camera's en samenschoolings verboden.

Dit zijn vrees ik de eerste stappen naar erger, en de ergste mensen zijn die zeggen "Ik heb niets te verbergen dus doe dat allemaal maar".

Het gaat er niet om dat je niet iets te verbergen hebt maar het wantrouwen wat een regering heeft naar haar burgers wat mij stoort, want als zij geen vertrouwen in ons hebben hoe kan ik dan hun vertrouwen.

Een mooi voorbeeld van hoe 1 minister te werk is gegaan, dat de minister van vol. gez. door lobby van de farma industrie een ddurder tromboze medicatie verplicht heeft gesteld en als gevolg er minder geld gaat naar de tromboze dienst .

Vervolgens krijgt ze kamer vragen daarover en het antwoordt is "daar kan ik niets over zeggen vanwege een zwijgplicht in het contract", voor wie werkt die minister voor ons het volk of voor de farma industrie?

Ik vreez dat de maatregelen die nu onder anti-terrorisme vallen niet meer ongedaan worden gemaakt, er gaan alleen nog maar meer bijkomen want de conflicten gaan alleen nog maar verergeren en het gaan er nog meer worden.

Slotwoord:

Dit is mijn mening en kijk op de gebeurtenissen in de wereld, mensen hoefen het niet met mij eens te zijn, maar als een persenonen na het lezen van dit blog een eigen perspectief gaan ontwikkelen i.p.v. als makke schapen de massa media en mening gaan overnemen heb ik mijn al doel al bereikt.

When i have a bit more time i will translate this to english.

Views: 150

Comment

You need to be a member of Project Nsearch to add comments!

Join Project Nsearch

Visit Our Sponsors!

It is the Ministry of NSearch that all inherit the Kingdom of God

But if you are led by the Spirit, you are not under the law....

Now the works of the flesh are evident, 

which are adultery fornication, uncleanness, lewdness,

idolatry, sorcery, hatred, contentions, jealousies,

outbursts of wrath, selfish ambitions, dissensions, heresies, envy,

murders, drunkenness, revelries, and the like;

of which I (Paul the Apostle) tell you beforehand,

just as I also told you in time past, that those who 

practice such things will not inherit the kingdom of God. 

But the fruit of the Spirit is love, joy, peace, long-suffering,

kindness, goodness, faithfulness, gentleness, self-control,

against such there is no law. Those who are Christ's

have crucified the flesh with its passions and desires.

If we live in the Spirit, let us also walk in the Spirit.

Let us not become conceited, provoking one another,

envying one another.

Galatians 5:18-26

{Sorcery: "Pharmakia;" Primarily mentioned as one of the "works of the flesh." In "sorcery" the use of drugs. Blue Letter Bible. Galatians 5:20}

Nsearch Cool Gadgets

Russian Device Treats Diseases!

Get all the details on the Russian device and much more in my FREE ebook when you Sign Up for Project Nsearch and go to the Bonuses page when logged in!  Email glenn@nsearch.com if you have problems.

© 2024   Created by Glenn Canady.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service